20. Drvno-tehnološka konferencija
05.-06.06.2023, Opatija

JUBILARNA 20. DRVNO-TEHNOLOŠKA KONFERENCIJA

Opatija, 05.-06.06.2023.

Poštovani,

Za malo više od mjesec dana na rasporedu je jubilarna 20. Drvno-tehnološka konferencija, središnji skup drvoprerađivačkog i šumarskog sektora jugoistočne Europe. Pridružite nam se 05. i 06. lipnja u Opatiji jer će se raspravljati o ključnim izazovima i prilikama u sektoru, analizirati aktualna tržišna kretanja i trendovi. Obzirom na vrlo složene tržišne prilike očekujemo intezivne rasprave sudionika i predstavljanje novih tehnoloških rješenja za unaprjeđenje proizvodnje i poslovnih procesa u šumarstvu i preradi drva.

Nove EU politike uključuju teme energetske učinkovitosti, klimatskih promjena i mnogobrojne niskougljične aspekte, koji su značajni za revitalizaciji ruralnih područja.

Opatijski skup od 2004. godine okuplja široki spektar sudionika iz drvoprerađivačkog, šumarskog i energetskog sektora, predstavnike nevladinih organizacija i znanstveno-istraživačke zajednice, donositelje odluka, investitore i projektante, dobavljače tehnologija i medije te sve ostale u čijem je interesu postizanje boljih rezultata u sektoru šumarstva i drvne industrije. Osim bogatog i sadržajnog konferencijskog programa, sudionike očekuju zanimljivi popratni sadržaji.

Više informacija s pojedinostima uputit ćemo vam tijekom narednih tjedana.

S poštovanjem,

Časopis Drvo – Namještaj

Copyright © 2004 - 2023. Drvno-tehnološka konferencija i Centar za razvoj i marketing d.o.o.
Web by DP